Lockpicks voor auto’s

door Lockpicker expert

Lock picks voor auto’s, ook wel bekent als auto Jigglers of tryout sleutel, komen voor in een verscheidenheid aan vormen en maten. Tryout sleutel zijn ruwweg de vorm van auto sleutels. De belangrijkste Jigglers zijn ontworpen om de meest populaire sloten op authentieke auto deuren te openen. Ze lijken op de sleutel, maar er zijn geen goedgekeurde tools door fabrikanten of wederverkopers, omdat ze daadwerkelijk zullen werken op elk voertuig door middel van lockpicking. Auto Jigglers (lock picks voor auto’s) zijn meestal vrij goedkoop, variërend van een kleine set van 5 Jigglers voor ongeveer twintig euro tot grotere sets van 10 of 15 stuks die vijfentwintig tot zestig euro kosten.

hoe slot picken 1Er zijn veel verschillende lockpick tools op de markt vandaag om de rechtshandhaving, professionele agenten en slotenmakers in staat te stellen om de toegang tot elk voertuig te krijgen zonder dat er een sleutel voor nodig is. Auto Jigglers of tryout sleutel worden over het algemeen niet gebruikt door professionele lockpick experts, omdat ze teveel lijken op gewone sleutel. Er is geen vervanging voor een goede lockpick set en een hoop agenten hebben nog steeds de voorkeur voor deze methode tot het verkrijgen van toegang tot een afgesloten voertuig. Voor hen zijn picks een zekerheid. Tryout sleutel zijn dat niet altijd en proberen kan geen kwaad, maar misschien werkt het niet. Andere lockpicking tools laten u echter nooit in de steek. Toch zijn er een groot aantal pro’s die een set of 2 van deze in de lockpick toolbox hebben voor het geval dat.

Auto opening kan eigenlijk een stuk makkelijker dan het lock picking van sloten. Na het openen van slechts een paar auto’s zul je beginnen te merken dat je skills zich ontwikkelen voor het gebruik van de juiste hoeveelheid kracht om de juiste pinnen te manipuleren. Gebruik je gezond verstand als je aan het oefenen bent. Je wilt bijvoorbeeld niet altijd werken aan de passagierszijde, maar ook bij de chauffeurs zijde aangezien alles in spiegeldschrift zal gaan gedurende lockpicking aan de andere zijde van de auto. Het is tevens een goed idee om te oefenen op ander auto’s, maar vraag de eigenaar wel om toestemming en teken daarvoor eerst welke krassen al op de wagen zijn om ongewenste situaties na de opening te voorkomen.

Het is niet onze bedoeling boeven te onderwijzen hoe ze de toegang tot een afgesloten voertuig krijgen met lockpicking. We zijn dan ok niet van plan om de specifieke methoden van binnenkomst van voertuigen te bespreken. Er zijn in feite veel slotenmakers die goud geld verdienen met deze lockpicks skills, maar niets doen buiten deze eenvoudige lock pick skills. Deze specialisten verdienen tot negentig euro per uur, afhankelijk van het gebied en de tijd van de dag dat een oproep wordt beantwoord. Deze slotenmaker lockpickers zijn gebruiken over het algemeen geen tryout sleutels, maar lock picks die speciaal zijn ontworpen voor zowel auto’s als professionele sloten. Ze begrijpen de vergrendel mechanismen van een verscheidenheid van voertuigen en moeten deze onthouden en verder leren over de nieuwere, meer veiligere sluitsystemen die fabrikanten installeren in nieuwe voertuigen.

Alle vragen over lockpicking, kun u hier stellen.